Horloges

Met een breed aanbod van verschillende internationale merken waaronder Seiko, Pulsar, Lorus, Citizen en Casio kunt u bij ons slagen voor horloges die varieren van klassiek elegant tot stoer en robust.
Ook voor de dames hebben we een prachtig assortiment horloges klaar staan. Een collectie voor de mode bewuste vrouw die de kleuren en trends van het seizoen wil volgen

 
Onze merken

Liefhebbers van horloges vinden in CASIO een volmaakte versmelting van perfecte horlogetechnologie, een opvallend, strak ontwerp en weloverwogen functionaliteit.

CASIO was een van de eerste horlogeproducenten die digitale uurwerken produceerden die niet alleen de tijd bijhielden, maar dankzij de talrijke extra functies in veel situaties nuttig van pas kwamen. Ontdek nu in onze winkel het brede aanbod aan CASIO-polshorloges en laat u verrassen door bekende CASIO-merken als G-SHOCK, EDIFICE, CASIO Sports en BABY-G.

Zinzi horloges vind je in vele, verschillende kleuren. Waarbij we de kast en de band ook al apart van elkaar horen te benoemen, want ook daarin zie je veel verschillende designs en dus ook verschillende kleuren. De kleur van de kast is toch vaak in eenzelfde lijn, waarbij vooral de kastkleuren ros├ęgoud, geelgoud en zilver veel voorkomen. Maar bij de band is echt de sky the limit en zie je gegarandeerd jouw lievelingskleur terug in de collectie. Dus neem snel zelf een kijkje en laat je verrassen door ons assortiment.


Kijk ook naar