Kinderstad Heerlen korting met de kortingspas van NapPas!

Met de kortingspas van NapPas kun je in heel Nederland bij meer dan 250 attracties genieten van hoge kortingen! Je kunt online de NapPas bestellen en leuke dagjes uit gaan beleven! Zo kun je met het hele gezin naar dierentuinen, pretparken of een bezoek brengen aan een museum. Door heel Nederland zijn er verschillende attracties aangesloten bij de NapPas, in iedere provincie is er wel iets te doen! Voor jong, voor oud, maar ook juist voor een actief dagje uit of juist een gezellige stadstour.

Ook bij Kinderstad Heerlen is de NapPas van harte welkom! Met je kortingspas ontvang je bij Kinderstad Heerlen korting van €1 per persoon! Op deze manier worden de dagjes uit natuurlijk nog leuker, want je hebt alweer wat minder kosten. Neem je gezin of vriendengroep mee en geniet van een leuke dag met hoge kortingen door de NapPas!

Kom jij ook binnenkort naar Kinderstad Heerlen? Kinderen kunnen in deze overdekte speeltuin spelen op verschillende speeltoestellen, klimmen door het touwpark en lekker creatief aan de slag in het atelier. Er is voor ieder wat wils bij Kinderstad Heerlen! Kinderen kunnen gebruik maken van botsauto’s, draaimolens of een van de vele trampolines! Daarnaast vind je in Kinderstad Heerlen ook een wildwaterbaan en een achtbaan!

Ook volwassenen zullen de dag bij Kinderstad Heerlen niet snel vergeten. Geniet tijdens het spelen van je kinderen en maak er zelf ook een leuke dag van! Met de kortingspas van NapPas krijg je als gezin korting op de entree van Kinderstad Heerlen. Geniet nog meer van het spelen in deze speeltuin door middel van hoge kortingen! Kom jij binnenkort ook eens langs?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *